Новак
Ласерскиот приклучок за платина искра се вклопува Изберете: 1986- Honda Accord, 1980- Toyota Corolla

Ласерскиот приклучок за платина искра се вклопува Изберете: 1986- Honda Accord, 1980- Toyota Corolla

Достапност на стоката: Во достапна форма
DEN 1903.84

NGK Spark Plugs (U.S.A.), Inc. е најголемиот снабдувач на OE и производител на свеќи за домашни и увозници во Северна Америка. Нејзиното наследство на ОЕ, ненадмината квалитет и водечките возила во опфатената покриеност го засилува НГК како специјалист за палење. Со над 80 години автомобилска експертиза, НГК има изградено репутација за квалитет и сигурност; Производство на свеќички за буквално секоја автомобилска, мотоцикл, морски и мал мотор апликација. Ние сме посветени да бидеме врвен партнер со нашите клиенти, додека одржуваме оригинални стандарди за опрема за најголема издржливост и оперативни перформанси. Со најсовремени производствени, инвентар и дистрибутивни капацитети во Северна Америка и низ целиот свет, НГК е посветен на обезбедување на клиенти производи и услуги од светска класа. NGK 3971 Laser Platinum Spark Plug (4 пакет) се вклопуваат Изберете : 1986-1989 Honda Accord 4 CYL 2 L 1983-1988 Toyota Corolla 4 Cyl 1.6 L 1990-1993 Mazda B2200 4 Cyl 2.2 L 1975-1978 Toyota Land Criser 6 Cyl 4,2 L 1990-1992 Toyota Land Cruiser 6 Cyl 4 L 1983-1986 Toyota Camry 4 Cyl 2 L 1982.1984-1994 Toyota Tercel 4 Cyl 1,5 L 1980-1982 Toyota Corolla 4 Cyl 1,8 L 1985-1988 Chevrolet Nova 4 Cyl 1,6 L 1992- Конвенционален Isuzu Conventional 4 Cyl 2,3 L 1983-1985 Toyota Celica 6 Cyl 2,8 L 1985-1986 Nissan Sentra 4 CYL 1,6 L 1981,1983 Toyota Tercel 4 Cyl 1,4 L 1977-1978 Datsun 280 Z 6 Cyl 2,8 L 1988-1991 Isuzu Troaper 4 Cyl 2,6 L 1979 Datsun 280 ZX 6 Cyl 2,8 L 1983 Datsun Sentra 4 Cyl 1,5 L 1999 Mitsubishi 3000 GT 6 Cyl 3 L 1986-1994 Mazda 323 4 CYL 1,6 L 1984 Datsun Sentra 4 Cyl 1,6 L 1984-1985 Toyota van Wagon 4 Cyl 2 l 1982-1988 Toyota Cressida 6 Cyl 2,8 L 1985-1987 Honda Prelude 4 Cyl 2 L 1987-1988 Mazda B2600 4 Cyl 2,6 L 1986 Toyota Celica 4 Cyl 2 L и повеќе-Додадете го вашето возило на нашиот вклопување во виџетот за да проверите.

Главните карактеристики

Избор на клиент

NGK Spark Plugs (U.S.A.), Inc е најголемиот снабдувач на OE и производител на свеќи за домашни и увозници во Северна А�

NGK Spark Plugs (U.S.A.), Inc е најголемиот снабдувач на OE и производител на свеќи за домашни и увозници во Северна А�

Спарк приклучок PMR8 B NGK NGK 6378 Laser Platinum Spark Plug (4 пакет) се вклопува Изберете : 20052007 Maserati Quattroporte 8 Cyl 4.2 L 20062009 Ferrar

NGK Spark Plugs (U.S.A.), Inc е најголемиот снабдувач на OE и производител на свеќи за домашни и увозници во Северна А�

NGK v Power Spark Plugn Наклучокот NGK V Power Spark нуди електрода за бакар или платина од 90 степени, кој обезбедува перф�

NGK Spark Plugs (U.S.A.), Inc е најголемиот снабдувач на OE и производител на свеќи за домашни и увозници во Северна А�

NGK Laser Platinum Spark Plug NGK Laser Platinum Spark Plugs обезбедуваат голема запаливост и подолг животен век Двојните површин�

NGK Spark Plugs (U.S.A.), Inc е најголемиот снабдувач на OE и производител на свеќи за домашни и увозници во Северна А�

NGK Spark Plugs (U.S.A.), Inc е најголемиот снабдувач на OE и производител на свеќи за домашни и увозници во Северна А�

Scroll