Новак
Замена на Fendf Fender компатибилен со 2010-та Транзит Транзит Поврз пред, десен патник

Замена на Fendf Fender компатибилен со 2010-та Транзит Транзит Поврз пред, десен патник

Достапност на стоката: Во достапна форма
DEN 494.72

Специфични производи Препорачана употреба : ОЕ замена на ОЕ Продадена : Продадена индивидуално Материјал : Steel Color/Finish : Primed Notes : Со светлосни сигнали за сигнали Halereleplaces OE Број : 9 T1 Z16005 AREPLACES PARTSLINK Број на линк : FO1241279 INTERCHANGENSTCHANGE Број на дел : 9 T1 Z16005 A, FO1241279. пред- Подготвена и понуди лесна инсталација со совршено вклопување-сите по цена што е далеку помалку од оригиналната опрема. Феации и придобивки : Лесно се инсталира како директна замена за вашиот оригинален Fender. Изработено до фабрички спецификации за инсталација без кавга, загарантирана. Лесно за подготвување и Paint Premium, претходно подготвената завршница подготвена за процеси на пескарење и рафинирање. Веќе да го вратите вашето возило во нова состојба. Дизајн на уметност и беспрекорни перформанси. Процесот на производство на производство ги задржува трошоците намалени и квалитетни високи. Една година Неограничена гаранција за километража-Фендеркоми со едногодишна неограничена гаранција за километража за мир на умот. Поврзете го Electric2011-2013 Transit Connect XLT Premium2010-2013 Transit Connect (подмодел : XL, XLT) го заменува бројот на OE : 9 T1 Z16005 A. Заменува број на делови : FO1241279. Број на размена на дел : 9 T1 Z16005 A, FO1241279. Одговара Изберете : 2010-2013 Ford Transit Connect XLT и повеќе - Додадете го вашето возило во нашиот фит -додаток за да проверите.

Главните карактеристики

Избор на клиент

Спецификации на производот Fist Fit : Direct Fit Recommented Употреба : OE замена Продадена на еднаквост : Продадена инд

PRODUCT SPECIFICSFit : Direct Fit Quantity Sold : Sold individually Material : Steel Replaces OE Number : 8 K0821135 HReplaces Partslink Number : AU1244101 Interchange Part Number : 8 K08211

Ledkingdomfender flares 4pc.set се вклопува 20212022 Ford F150, пикап предните тркала на задните тркала ги разгорува бунарите �

Специфични производи Препорачана употреба : ОЕ замена на ОЕ Продадена : Продадена индивидуално Материј�

PRODUCT SPECIFICSFit : Direct Fit Quantity Sold : Sold individually Material : Steel Notes : Fender Stay Replaces OE Number : KBZW521 R0 AReplaces Partslink Number : MA1245102 Interchange Pa

PRODUCT SPECIFICS Recommended Use : OE Replacement Quantity Sold : Sold individually Material : Steel Color / Finish : Primed Notes : With antenna hole Replaces OE Number : 5380108902 Replac

PRODUCT SPECIFICSFit : Direct Fit Quantity Sold : Sold individually Replaces OE Number : 645873 X000 Replaces Partslink Number : HY1245100 Interchange Part Number : 645873 X000, HY1245100 Wa

Специфични производи Препорачана употреба : ОЕ замена на еднаквост Продадена : Продадена индивидуално �

PRODUCT SPECIFICSFit : Direct Fit Quantity Sold : Sold individually Material : Steel Replaces OE Number : 8 A6 Z16 C078 AReplaces Partslink Number : FO1245105 Interchange Part Number : 8 A6

PRODUCT SPECIFICS Quantity Sold : Sold individually Material : Plastic Color / Finish : Primed Replaces OE Number : 4638890998 Replaces Partslink Number : MB1768101 Interchange Part Number :

PRODUCT SPECIFICS Recommended Use : OE Replacement Quantity Sold : Sold individually Material : Steel Color / Finish : Primed Certification : CAPA Certified Replaces OE Number : 60261 S84 A9

PRODUCT SPECIFICS Recommended Use : OE Replacement Quantity Sold : Sold individually Material : Steel Color / Finish : Primed Notes : With turn signal light hole Replaces OE Number : 1 J5821

PRODUCT SPECIFICS Recommended Use : OE Replacement Quantity Sold : Sold individually Material : Steel Color / Finish : Primed Certification : CAPA Certified Replaces OE Number : 5381106200 R

PRODUCT SPECIFICS Quantity Sold : Sold individually Material : Plastic Color / Finish : Textured Black Replaces OE Number : 51772990166 Replaces Partslink Number : BM1291103 Interchange Part

PRODUCT SPECIFICS Recommended Use : OE Replacement Quantity Sold : Sold individually Material : Steel Color / Finish : Primed Replaces OE Number : 66311 C1000 Replaces Partslink Number : HY1

PRODUCT SPECIFICS Quantity Sold : Sold individually Material : ABS Plastic Color / Finish : Chrome Replaces OE Number : 2226909401 Replaces Partslink Number : MB1293123 Interchange Part Numb

Специфични производи Препорачана употреба : ОЕ замена на еднаквост Продадена : Продадена индивидуално �

PRODUCT SPECIFICS Recommended Use : OE Replacement Quantity Sold : Sold individually Material : Steel Color / Finish : Primed Certification : CAPA Certified Replaces OE Number : 5 G0821106 A

Fender Fender Flares се дизајнирани со CAD и се формираат вакуум за прецизно вклопување на ниво на OEM, Fender Fender, додај

Специфични производи Препорачана употреба : ОЕ замена на ОЕ Продадена : Продадена индивидуално Материј�

Специфични производи Препорачана употреба : ОЕ замена Продадена на еднаквост : Продадена индивидуално �

PRODUCT SPECIFICS Recommended Use : OE Replacement Quantity Sold : Sold individually Material : Steel Color / Finish : Primed Replaces OE Number : C7 TZ16005 AReplaces Partslink Number : FO1

Специфични производи Препорачана употреба : ОЕ замена Продадена во рамките на ОЕ : Продадена индивидуал

PRODUCT SPECIFICS Recommended Use : OE Replacement Quantity Sold : Sold individually Material : Steel Color / Finish : Primed Notes : With turn signal light hole Replaces OE Number : 3080230

Специфично за производи : Директен Fit Quantity Продаден : Продаден индивидуално материјал : Steelreplaces OE Број : 158

Специфични производи Препорачана употреба : OE замена Производ Подготовка : Директен фитквантност Прода

Спецификации на производи Производ Подготвување : Директен фитрекометен употреба : ОЕ замена Продадена

PRODUCT SPECIFICS Recommended Use : OE Replacement Quantity Sold : Sold individually Material : Steel Color / Finish : Primed Certification : CAPA Certified Replaces OE Number : BE8 Z16005 A

PRODUCT SPECIFICS Quantity Sold : Sold individually Material : Plastic Color / Finish : Textured Black Replaces OE Number : 756020 R030 Replaces Partslink Number : TO1290106 Interchange Part

PRODUCT SPECIFICS Quantity Sold : Sold individually Material : Plastic Color / Finish : Black Replaces OE Number : 93801788 Replaces Partslink Number : GM1292112 Interchange Part Number : 93

Scroll