Новак
Goodyear 5V тесен клин суров раб Индустриски V-појас, 43 Надвор од обемот

Goodyear 5V тесен клин суров раб Индустриски V-појас, 43 Надвор од обемот

Достапност на стоката: Во достапна форма
DEN 3.33

Goodyear Belts разви тесни обложени V-појаси кои нудат врвни перформанси, обезбедувајќи долг животен век. Вратете ја ефикасноста на системот за погон на ременот со инсталирање на нов појас Goodyear. Ги исполнува или надминува спецификациите на OEM; Сопствена формулација со соединение со соединение со долг живот EPDM за тивко работење. Дизајнот на радијалниот COG ја зголемува ефикасноста и ја намалува пукање; Прецизни ребра на земја за максимален контакт со макара. Изградба на врски со висока јачина на затегнување жици дизајнирани за минимално распаѓање на напнатоста и ниско одржување.

Главните карактеристики

Избор на клиент

Goodyear Belts разви тесни завиткани Vпојаси кои нудат врвни перформанси, обезбедувајќи долг животен век Врат�

Goodyear Belts има развиено повеќе Vпојаси кои ги исполнуваат или ги надминуваат барањата на OE, обезбедувајќи �

Goodyear Belts има развиено Vпојаси кои ги исполнуваат или ги надминуваат барањата на OE, обезбедувајќи долг ве�

Goodyear Belts разви класични завиткани Vпојаси кои нудат врвни перформанси, обезбедувајќи долг животен век В�

Goodyear Belts има развиено повеќе Vпојаси кои ги исполнуваат или ги надминуваат барањата на OE, обезбедувајќи �

Goodyear Belts има развиено повеќе Vпојаси кои ги исполнуваат или ги надминуваат барањата на OE, обезбедувајќи �

Goodyear Belts разви класични cogged Vпојаси кои нудат врвни перформанси, обезбедувајќи долг животен век...

Goodyear Belts разви класични cogged Vпојаси кои нудат врвни перформанси, обезбедувајќи долг животен век Вратете

Goodyear Belts разви класични завиткани Vпојаси кои нудат врвни перформанси, обезбедувајќи долг животен век...

Goodyear Belts разви класични завиткани Vпојаси кои нудат врвни перформанси, обезбедувајќи долг животен век...

Goodyear Belts разви класични завиткани Vпојаси кои нудат врвни перформанси, обезбедувајќи долг животен век...

Goodyear Belts разви класични обложени Vпојаси кои нудат врвни перформанси, обезбедувајќи долг животен век...

Goodyear Belts разви класични завиткани Vпојаси кои нудат врвни перформанси, обезбедувајќи долг животен век...

Scroll