Новак
Црна+Декер БВ-кабел со вакуум со вентилатор со 12 засилувачи

Црна+Декер БВ-кабел со вакуум со вентилатор со 12 засилувачи

Достапност на стоката: Во достапна форма
DEN 0.67

Заштедете пари и гаражен простор со вакуум со вентилатор со црна и декер 12 засилувач. Овој производ помага со заморна работа во дворот, бидејќи функционира како вентилатор, вакуум и мулчер. Иако е во можност да ги надмине ветровите на силата на ураганот, дува до 230 км на час, овој производ може да се олесни на понежен амбиент за да работи деликатни градини и цветни леи. Овој вакуум на вентилаторот бара продолжување на кабелот за работа (продаден одделно). 3-во-1 вентилатор, вакуум и мулчер. Овозможува контролирано чистење во градини и цветни леи. Дува до 230 км на час. Лесно се претвора од вентилатор во вакуум. Голема торба од 1,5-бушеви со прилагодлива лента за рамо. Вградениот држач за кабел го одржува кабелот за продолжување и е вклучен за непрекината употреба. Бара поларизирана, отворена 2- жица или 3-жица, 16-мерач до кабел за продолжување со 12 мерачи. 11 спојката на положбата помага во спречување на соблекување завртки или оштетување.

Главните карактеристики

Избор на клиент

Scroll