Новак
Фарми Шамрок Фарми Калциум плус млеко, Оз

Фарми Шамрок Фарми Калциум плус млеко, Оз

Достапност на стоката: Во достапна форма
DEN 2.67

Млеко, без лактоза, без маснотии 96 fl Oz (2,84 lt) млеко без маснотии без маснотии со дополнителен калциум. Витамин А & Д. 100% повеќе калциум што редовно млеко. Лесен за варење. Одделение A. пастеризирана. Хомогенизиран. Ветуваме дека нема да ги третираме нашите крави со хормонот за раст RBST. Не е прикажана значителна разлика помеѓу млекото добиено од кравите третирани со RBST и не-RBST. Калциумот се зголеми од 30% ДВ на 60% ДВ по порција. Млекото без лактоза плус млеко е реално, свежо млеко што е 100% без лактоза. Има сè што му треба на вашето тело - висококвалитетен протеин, витамини А и Д и дополнителен калциум. И лесно е да се вари, за да можете повторно да уживате во одличниот вкус на млекото на фармите Шамрок. 1 сервирање = 60% калциум ДВ. Чувајте во фрижидер. За најдобар квалитет, користете во рок од 7 дена од отворањето. 96 fl Oz (2,84 lt) Феникс, АЗ 85009 888-Хи-Рокси млеко, без лактоза, без маснотии. Млеко без маснотии без лактоза со дополнителен калциум. Витамин А & Д. 100% повеќе калциум што редовно млеко. Лесен за варење. Одделение A. пастеризирана. Хомогенизиран. Ветуваме дека нема да ги третираме нашите крави со хормонот за раст RBST. Не е прикажана значителна разлика помеѓу млекото добиено од кравите третирани со RBST и не-RBST. Калциумот се зголеми од 30% ДВ на 60% ДВ по порција. Млекото без лактоза плус млеко е реално, свежо млеко што е 100% без лактоза. Има сè што му треба на вашето тело - висококвалитетен протеин, витамини А и Д и дополнителен калциум. И лесно е да се вари, за да можете повторно да уживате во одличниот вкус на млекото на фармите Шамрок. 1 сервирање = 60% калциум ДВ.

Главните карактеристики

Избор на клиент

Scroll