Новак
Страна за нова ставка - Модул за модул за исполнување, понеделник, 13 март, 9:14:42: PM

Страна за нова ставка - Модул за модул за исполнување, понеделник, 13 март, 9:14:42: PM

Достапност на стоката: Во достапна форма
DEN 1.67

Клучни карактеристики и придобивки : гигантски и неограничен отворен свет за истражување преку отворено море, нуркајте во потрага по долго изгубени артефакти или галоп на вашата монтажа во борба - светот на Вичер се повикува да биде истражен. Посетете го луксузниот и корумпиран град Новиград, соочете се со фригиден настинка на островите „Скелиге“ на ветрот, и предизвикајте ги темните сили кои ја шетаат напуштената, воена во војната. Додека сте на пат, искористете ги вашите специјални сетила на Witcher за да ловите жестоки чудовишта и да заработите злато. Направете сè што сакате, во секое време сакате!. Непропуштена приказна во форма на романи, опфаќајќи над 100 часа игра со над 100 часа игра со основни и странични потраги, Witcher го комбинира интензивното, заговор-управувано повлекување на традиционалните RPGs со слобода на избор што можат да понудат само отворени светски игри. Развијте вештини на eralералт за да го создадете вашето уникатно искуство во игра, да направите избори и да се соочите со нивните последици што ќе останат со вас во текот на целата игра . тактички, одговорни, повеќеслојни борбени, тактички и високо одговорни, борбениот систем на Witcher ја воздигнува престрелката механика до сосема различно ниво. Борбајте ги непријателите интимно, еден на еден, или беспрекорно префрлете се од еден непријател на друг, бидејќи осмислувате свои стратегии за да ги победите безброј противници во играта. Користете го самострел за да ги срушите чудовиштата само надвор од дофатот и да вработите физика во реалниот свет како оружје - крцкајте ги непријателите во wallsидовите и користете ја околината во ваша корист.

Главните карактеристики

Избор на клиент

Scroll