Новак
Монро Шокови и Струтс Магнум Шок Аморт

Монро Шокови и Струтс Магнум Шок Аморт

Достапност на стоката: Во достапна форма
DEN 1346.88

Овие шокови имаат полнење со гас под висок притисок што ги одделува единечните внатрешни нафта и азот за да обезбедат дополнителна пролетна стапка, помагајќи да се зголеми ефикасноста и контролата на амортизацијата. За понатамошно подобрување на карактеристиките на контрола на возењето, шоковите на монотоните монотуби на Монро вклучуваат хидрауличко заклучување за да се ублажи влијанието бидејќи суспензијата на возилото е целосно проширена. Наполнето со азотниот гас со висок притисок : полнење со висок притисок (240-260 psi) дава побрз одговор за одлична контрола на возилото.

Главните карактеристики

Избор на клиент

Шоковите и лентите на Сакс се интелигентно дизајнирани за да ја вратат оригиналната динамика на ракува�

Амортизерот #1 препорачал избор за замена на оригинална опрема за азиски автомобили Поточно калибриран

Шаповите на патнички автомобили во Монро гасМатиќ со патнички автомобили во Монро, МонроМатиќ, се напла

Шоковите и лентите на Сакс се интелигентно дизајнирани за да ја вратат оригиналната динамика на ракува�

Претворете ја воздушната суспензија опремена со фабриката опремена во конвенционална суспензија со ко

Оригиналниот шок испакнатост Престанете со оригинална супериорна квалитетна испакнатост спречува дно

Motorcraft AST338 Shock Absorber Motorcraft AST338 Shock Absorber Fits Select : 20112012 FORD FUSION 4 Cyl 2.5 L 20072009 FORD FUSION 2010 FORD FUSION 6 Cyl 3 L 20072012 LINCOLN MKZ 20082009

Комплетот за апсорбер на задниот шок на Unity Automotive 2000 BMW 323 CI, 2259030001 е подготвен за инсталирање без потребн�

Scroll