Новак
Regal Estate, Eco Cellulular Shade безжична затемнување, слонова коска, 45,5W 48L

Regal Estate, Eco Cellulular Shade безжична затемнување, слонова коска, 45,5W 48L

Достапност на стоката: Во достапна форма
DEN 880.00

Да се ​​грижи едноставно прашината од ткаенината на сенката и да ги избрише двете шини. Сите бои имаат бела поддршка за униформа изглед однадвор. Лесно се работи со едноставно држење на дното на шината и подигнување и пониска до посакувана висина. сенка на затемнување. Големини на должина достапни во 48", 64 ", 72" и 84 ".Изборот на еколошки нијанси на прозорецот не значи дека мора да жртвувате стил или безбедност. Достапно во бела, слонова коска, алабастер, сив облак, сидро сиво и лате. загради за поддршка и безбедност . Нијансите за затемнување на мерката за мерење на имотот имаат едноставен механизам за лифт, кој работи со минимални напори со едноставно држење на долната железница и нежно подигнување или спуштање на посакуваната висина.5 W x 48 L е вистинска слепа големина. Бесплатни сватови во боја, достапни, е -пошта за услуги на е -пошта@ и обезбедете име на производи и боја или линк и испраќање по пошта Адреса, ве молиме, дозволете 3-4 дена да го примите вашиот swatch.

Главните карактеристики

Избор на клиент

Мобилните нијанси на леволор се направени по обичај за совршено да одговараат на вашиот прозорец Спару�

Чикологија, решение за едноставни прифатливи ролетни Безжични ролетни за прозорциплетени нијанси Моби

Клеточната сенка на Craulular Shade на Richfield Studios ја блокира светлината и обезбедува максимална приватност во в

Регал недвижен имот безжичен затемнување од горедолу мобилни нијанси се современи нијанси на прозорци

Регал недвижен имот безжичен затемнување од горедолу мобилни нијанси се современи нијанси на прозорци

Регал недвижен имот безжичен затемнување од горедолу мобилни нијанси се современи нијанси на прозорци

Регал недвижен имот безжични мобилни нијанси се модерни нијанси на прозорци кои ја зголемуваат удобнос

Клеточната сенка на Richfield Studios безжична клетка нуди приватност и изолација додека се филтрира во природ�

Студијата на Ричфилд Студио, филтрирајќи ја безжичната клеточна сенка, филтрира светлина во просторија

Оваа безжична клеточна сенка нуди приватност и изолација додека се филтрира во природна светлина...

The 1.5" Regal Estate Cordless Blackout Cellular Shade is one of the best choices for maximum room darkness or privacy anytime of the day or night This nonwoven polyester window treatment of

Регал недвижен имот безжични мобилни нијанси се модерни нијанси на прозорци кои ја зголемуваат удобнос

Изборот на еколошки нијанси на прозорецот не значи дека мора да жртвувате стил или безбедност...

Мобилните нијанси на безжични леволор се направени по обичај за совршено да го вклопат вашиот прозорец.

Студијата на Ричфилд Студио, филтрирајќи ја безжичната клеточна сенка, филтрира светлина во просторија

Регал недвижен имот безжичен затемнување од горедолу мобилни нијанси се современи нијанси на прозорци

Регал недвижнини за филтрирање на безжични светлосни нијанси се модерни нијанси на прозорци кои ја зго�

Мобилните нијанси на безжични леволор се направени по обичај за совршено да го вклопат вашиот прозорец.

Мобилните нијанси на леволор се направени по обичај за совршено да одговараат на вашиот прозорец Спару�

Мобилните нијанси на леволор се направени по обичај за совршено да одговараат на вашиот прозорец...

Мобилните нијанси на леволор се направени по обичај за совршено да одговараат на вашиот прозорец Спару�

Мобилните нијанси на леволор се направени по обичај за совршено да одговараат на вашиот прозорец...

Регал недвижен имот безжичен затемнување од горедолу мобилни нијанси се современи нијанси на прозорци

Scroll