Новак
Машки Скејкерс пена од скривак за скриптирање

Машки Скејкерс пена од скривак за скриптирање

Достапност на стоката: Во достапна форма
DEN 307.04

Лизгајте во Gowalk 5 ™ - скривско затнување од пена од Skechers. Лесна, одговорна ултра go ™ амортизивна и високо-проследена технологија за удобност за удобност ™ за крајна удобност. Ultra Go ™ амортизирање. Технологија за удобност столб ™. Надвор од двојна густина за додадена стабилност и поддршка. Нежните меки ентериер и контурирана удобност. Анти мирис. Пријателски за вода.

Главните карактеристики

Избор на клиент

Добијте максимална удобност и амортизирање за атлетско одење со Skechers Gowalk Max напор Меша ткаенина горнат�

Добијте максимална удобност и амортизирање за атлетско одење со Skechers Gowalk Max Меша ткаенина горната со пе�

Добијте максимална удобност и амортизирање за атлетско одење со Skechers Gowalk Max напор Меша ткаенина горнат�

Добијте максимална удобност и амортизирање за атлетско одење со Skechers Gowalk Max напор Меша ткаенина горнат�

Бидете спортски и удобни во Gowalk 5 ™ Кабана 3 точки сандала од пена од Скекерс Лесна, одговорна ултра go ™ �

Забавен извајаниот стил се среќава со напредна удобност за одење во пенеите : Skechers Gowalk 5 ™ Surf е надвор...

Добијте максимална удобност и амортизирање за атлетско одење со Skechers Gowalk Max напор Меша ткаенина горнат�

Добијте максимална удобност и амортизирање за атлетско одење со Skechers Gowalk Max Меша ткаенина горната со пе�

Добијте максимална удобност и амортизирање за атлетско одење со Skechers Gowalk Max стекнати...

Добијте максимална удобност и амортизирање за атлетско одење со Skechers Gowalk Max напор Меша ткаенина горнат�

Лидерите во технологијата за чевли за одење продолжуваат да иновираат со Skechers Gowalk 5 ™ одобрете Каракте�

Забавен извајаниот стил се среќава со напредна удобност за одење во пенеите : Skechers Gowalk 5 ™ Лесно одење...

Забавен извајаниот стил се среќава со напредна удобност за одење во пенеите : Skechers Gowalk 5 ™ Лесно одење...

Добијте максимална удобност и амортизирање за атлетско одење со Skechers Gowalk Max Меша ткаенина горната со пе�

Забавен извајаниот стил се среќава со напредна удобност за одење во пенеите : Skechers Gowalk 5 ™ Зачуден...

Добијте максимална удобност и амортизирање за атлетско одење со Skechers Gowalk Max Меша ткаенина горната со пе�

Добијте максимална удобност и амортизирање за атлетско одење со Skechers Gowalk Max Меша ткаенина горната со пе�

Бидете спортски и удобни во Gowalk 5 ™ Кабана 3 точки сандала од пена од Скекерс Лесна, одговорна ултра go ™ �

Scroll