Новак
6 W 10 H 36 L Carmel Rough Sawn Rafter Tail, Западен црвен кедар

6 W 10 H 36 L Carmel Rough Sawn Rafter Tail, Западен црвен кедар

Достапност на стоката: Во достапна форма
DEN 3.33

Нашата рустикална колекција е инстант класика. Нашата рустикална мелница за дрво ги користи денешните технологии за изградба на производи од дрво „Дневник и дрва“ што биле во архитектура со векови. Бидејќи нашите производи не се сушат печки, секоја ставка во нашата рустикална колекција е 100% уникатна и ќе ги содржи природните варијации што ги нуди дрвото. Вашата дрвена заграда, Корбел, рафтер опашка, ќе содржи уникатни бои, зрна, текстури, јазли, Сапвуд се издвојува од домовите за сечење колачиња; Користете го семејството на производи за рустикална колекција. Автентични детали и занаетчиство. Направено од најдобрите северноамерикански шуми. Совршен за внатрешна или надворешна употреба.

Главните карактеристики

Избор на клиент

Уретанот Гејбл отвори сјае кога станува збор за да изгледа како вистински производ од дрво без целото о�

Нашата рустикална колекција е инстант класика Нашата рустикална мелница за дрво ги користи денешните т

Уретанот Гејбл отвори сјае кога станува збор за да изгледа како вистински производ од дрво без целото о�

Уретанот Гејбл отвори сјае кога станува збор за да изгледа како вистински производ од дрво без целото о�

Уретанот Гејбл отвори сјае кога станува збор за да изгледа како вистински производ од дрво без целото о�

Нашата рустикална колекција е инстант класика Нашата рустикална мелница за дрво ги користи денешните т

Нашата рустикална колекција е инстант класика Нашата рустикална мелница за дрво ги користи денешните т

Уретанот Гејбл отвори сјае кога станува збор за да изгледа како вистински производ од дрво без целото о�

Уретанот Гејбл отвори сјае кога станува збор за да изгледа како вистински производ од дрво без целото о�

Уретанот Гејбл отвори сјае кога станува збор за да изгледа како вистински производ од дрво без целото о�

Уретанот Гејбл отвори сјае кога станува збор за да изгледа како вистински производ од дрво без целото о�

Покривот на покривот на Келбард е моќен, заптивки на покривот со високи перформанси, изработена од густ�

Scroll