Новак
Г казимат трајно врзивно средство за врзивно средство

Г казимат трајно врзивно средство за врзивно средство

Достапност на стоката: Во достапна форма
DEN 639.84

Овој D3 Casemate 1/2 "Трајно врзивно средство за врзивно средство е врзивно средство со чиста торбичка на предната страна за да се прикаже насловната страница или другите информации. Има над 120 листови хартија и може да се користи за групирање на документи и сместување Во организирана мода. Овој траен врзивно средство за преглед може да се користи за прирачници за обука, агенди за состаноци и планови за лекции. Користете го за одржување на табеларни пресметки или податоци за специфични теми за да ги одржите поделени за идна употреба без загриженост. D3 Casemate 1/2 инчи трајно Binder Morpho : Binder со тешки врски. Овој врзивно средство D3 Casemate има јасен преден слот за прикажување на содржини или агенди. Складирајте ги табелите или други важни податоци за идна употреба.

Главните карактеристики

Избор на клиент

Scroll