Новак
Пумпа за гориво компатибилен со 2004- Chevrolet Astro GMC Safari 6Cyl 4.3L со единица за испраќање

Пумпа за гориво компатибилен со 2004- Chevrolet Astro GMC Safari 6Cyl 4.3L со единица за испраќање

Достапност на стоката: Во достапна форма
DEN 2.00

Специфит на производи : Директно фитквантност Продадена : Продадена индивидуално Операција : Електричен конектор : 2 Електрични конектори; Вклучен е стапката на конектори со 4 и 3-постепени сечила : 24 галони/час за испраќање на час Вклучен : Со вклучен сензор за испраќање на гориво за испраќање на гориво : Со број на делумно делот за притисок : E3506 M, SP61065 M, FG0127, 25344820, 88965569 REPLACES OE Број : 25344820, 88965569. Година неограничено-километражата гарантирани пумпи за пумпа за гориво ја испорачуваат вистинската количина на гориво за сите оптоварувања и брзини. Изградени за последно и инженерство за чист, конзистентен проток, пумпите за возење на гориво се подготвени да ги вратат непречните перформанси и супериорната ефикасност на вашиот мотор. Феации и придобивки : Ангажирани производство на внатрешните компоненти се во согласност со ISO 9001 и QS 9000 производствени стандарди и претрпеа ригорозни електрични, Притисок и тестирање на сензорите. Делумноста на електричното дејство за пумпање Одржува енергетски ефикасен излез, без оглед на мешавините на додавање на горивото што влегуваат во системот. Пластика со голема јачина и антикорозивни легури, машински за одржување на најмалку 1 милион циклуси во рамките на услужниот живот на возилото. Сценарот спречува честички со големина на микрони да се лизгаат во системот. Коректна обликување на фитформ и димензионално точна пумпа овозможуваат соодветно монтирање во резервоарот или надвор од тенк.compabtital со следниве возила : Fitnote : освен Export Chevrolet2004-2005 Astro (подмодел : База : база : база : база : база : база : база : база : база : база .

Главните карактеристики

Избор на клиент

Совршена рамнотежа на сите атрибути за безбедност и издржливост за да се создадат врвни формулации за т

Z Engine Vin : F9192 Camaro Z289192 Camaro Z28 Engine Vin : F92 Camaro Z28 Heritage Edition92 Camaro Z28 Heritage Edition Engine Vin : F8586 Camaro (подмодел : IROCZ, Z28) Мотор

Пластика со голема јачина и антикорозивни легури, машински за одржување на најмалку 1 милион циклуси во

Специфит на производи : Директна Fit Quantity Продадена : Продадена индивидуално Операција : Електричен конек

Специфит на производи : Директна Fit Quantity Продадена : Продадена индивидуално Операција : Електричен конек

compabtital со следниве возила : Ford99 Бик (подмодел : LX, SE) Mercury99 Sable Sable Sable Sable (подмодел : GS, LS) го заменува бројот н

Специфит на производи : Директна Fit Quantity Продадена : Продадена индивидуално Операција : Електричен конек

Феации и придобивки : Ангажирани производство на внатрешните компоненти се во согласност со ISO 9001 и QS 9000

Специфит на производи : Директно фитквантност Продадена : Продадена индивидуално Операција : Електриче�

Специфит на производи : Директна Fit Quantity Продадена : Продадена индивидуално Операција : Електричен конек

Специфит на производи : Директно фитквантност Продадена : Продадена индивидуално Операција : Електриче�

Број на размена на дел : E2568 M, FG1317, SP2391 M, 66123, AL8 Z9 H307 A, ZZE21335 X Делумноста на електричното дејство за пумпање �

Специфит на производи : Директен Fit Quantity Продаден : Собрание Операција : Електричен конектор : 1 Електриче

Специфит на производи : Директна Fit Quantity Продадена : Продадена индивидуално Операција : Електричен конек

Специфит на производи : Директно фитквантност Продадена : Продадена индивидуално Операција : Електриче�

Феации и придобивки : Ангажирани производство на внатрешните компоненти се во согласност со ISO 9001 и QS 9000

Фабриките DENSO® се QS9000 и ISO9000 овластени ширум светот, само една од многуте причини зошто нула дефекти за д�

Пластика со голема јачина и антикорозивни легури, машински за одржување на најмалку 1 милион циклуси во

Феации и придобивки : Ангажирани производство на внатрешните компоненти се во согласност со ISO 9001 и QS 9000

Специфично на производи : Директен Fit Quantity Продаден : Продадена индивидуално Операција : Електричен прот

Специфит на производи : Директно фитквантност Продадена : Продадена индивидуално Операција : Електриче�

Сцејдер спречува честички со големина на микрони да се лизгаат во системот Делумноста на електричното �

Број на размена на делот : E3962 M, SP6145 M, FG0085, 19177240, 2531431919.600 GVWR, модул код GFT2000 C2500 основна кабина и шасија, моду

Scroll