Новак
Упргалски приклучок U-Groove, W16EXR-U11

Упргалски приклучок U-Groove, W16EXR-U11

Достапност на стоката: Во достапна форма
DEN 2.67

Стандардните приклучоци на DENSO стандардот U-groove Spark Denso Spark Denso, стандардните приклучоци секогаш нудат патентирана електрода на U-grove за производство на поголема, потопла искра. Бакарно јадро за подобра термичка спроводливост. Машински валани навои за да се намали вкрстеното навој и запленување. Изолаторот на приклучокот е конструиран од прочистен алумина во прав за екстремен стрес со 5 ребра за да се спречи блиц. Карактеристики и придобивки : Електродата на копнената земја U-grove промовира запаливост и се намалува со калење целосно проектиран изолатор ја намалува машината за фаулирање на јаглерод, кои се тркалаат навои, спречуваат запленување или вкрстено навојување за време на инсталацијата и отстранувањето 100% пред-FIRED за да се обезбеди највисок квалитет на прочистен алуминиумски прашок во прав, обезбедува исклучителен јачина и термичка спроводливост Пет изолатор на ребрата спречува да се запечати бакар-стаклен заптивка за заптивка Центар за електрода и изолатор за стандарден приклучок за запечатување на гас со патентиран дизајн на u-groove. 100% преферирани да обезбедат висок квалитет. Заптивка за заптивка од бакар-стакло ја врзува централната електрода и изолаторот заедно за заптивка за тесен гас; Одржува соодветна топлина и ги исклучува гасовите со топло согорување. Прочистениот изолатор во прав од алуминиум обезбедува исклучителна диелектрична јачина и термичка спроводливост, дозволувајќи му на материјалот да издржи екстремен стрес.

Главните карактеристики

Избор на клиент

Дизајнот на ugroove обезбедува подобра запаливост за зголемена ефикасност на моторот 100 проценти предfired з�

Зголемени перформанси со најмалиот светски центар за иридиум центар (0,4 мм) Електрода од 1.1мм Платинум ц�

Denso Double Platinum Spark Pluck На приклучокот Denso DoublePlatinum се карактеризира со платина и на централниот и на копненит

Стандардните приклучоци на DENSO стандардот Ugroove Spark Denso Spark Denso, стандардните приклучоци секогаш нудат пат�

Произведено до најстрогите стандарди за перформанси, издржливост и емисии Електрода за фино жица ириди

Стандардните приклучоци на DENSO стандардот Ugroove Spark Denso Spark Denso, стандардните приклучоци секогаш нудат пат�

Фабриките DENSO® се QS9000 и ISO9000 овластени ширум светот, само една од многуте причини зошто нула дефекти за д�

Стандардниот приклучок DENSO Trutain Slark Denso Spark Plug на DENSO стандардни приклучоци обезбедува бакарно јадро за по

Scroll