Новак
Ekena Millwork 12 W 12 H 16'l 2-еднострана груба пила ендоратан фау дрво таванот зрак, бело измиено

Ekena Millwork 12 W 12 H 16'l 2-еднострана груба пила ендоратан фау дрво таванот зрак, бело измиено

Достапност на стоката: Во достапна форма
DEN 669.60

Плус, тие се практично бесплатно за одржување. Секоја серија е завршена и ќе има различни поттикнувања и бои. Прекрасно раскинување долги ходници или распоред на отворени концепти. Шупниот дизајн исто така ви овозможува да скриете кабел, цевки или да направите прилагодени светлосни карактеристики. Поради неговата лесна тежина и леснотијата на инсталација, можете лесно да создадете карактеристика за привлекување на засводени тавани или обични простори.Гредите од дрво од дрво нудат можности за дизајнирање што не може вистинското дрво. Додадете значителна домашна вредност со сите естетски придобивки од вистинско дрво без никакви недостатоци. За подобрување на целокупната автентичност, Ekena Millwork нуди опционално капнување на гумени зраци за да го реплицира изгледот на тешкиот, фалсификуван хардвер за прицврстување на ковано железо. Со бескрајна ширина, комбинации на длабочина и висина; Постои зрак за да одговара на секој проект. Лесен, лесен за инсталирање со едноставно блокирање на дрво.

Главните карактеристики

Избор на клиент

Со бескрајна ширина, комбинации на длабочина и висина; Постои зрак за да одговара на секој проект Плус, т

Додадете значителна домашна вредност со сите естетски придобивки од вистинско дрво без никакви недост�

Поради неговата лесна тежина и леснотијата на инсталација, можете лесно да создадете карактеристика за

За луксузно ажурирање, комбинирајте неколку греди заедно за зачудувачка шема на решетка или обична бан�

Направено од полиуретан со висока густина, екстремно издржливо и без одржување.Гредите од дрво од дрво �

Заштедете време и пари со зраци на зраци, затоа што не бараат широка работна сила и експертиза или скапа

Шупниот дизајн исто така ви овозможува да скриете кабел, цевки или да направите прилагодени светлосни к

Секоја серија е завршена и ќе има различни поттикнувања и бои Достапно во повеќе ширини, длабочини и вис

За подобрување на целокупната автентичност, Ekena Millwork нуди опционално капнување на гумени зраци за да го

Лесен, лесен за инсталирање со едноставно блокирање на дрво Секоја серија е завршена и ќе има различни п

Со бескрајна ширина, комбинации на длабочина и висина; Постои зрак за да одговара на секој проект Секоја

Додадете значителна домашна вредност со сите естетски придобивки од вистинско дрво без никакви недост�

Секоја серија е завршена и ќе има различни поттикнувања и бои Плус, тие се практично бесплатно за одржув

Заштедете време и пари со зраци на зраци, затоа што не бараат широка работна сила и експертиза или скапа

Секоја серија е завршена и ќе има различни поттикнувања и бои Достапно во повеќе ширини, длабочини и вис

Шупниот дизајн исто така ви овозможува да скриете кабел, цевки или да направите прилагодени светлосни к

Шупниот дизајн исто така ви овозможува да скриете кабел, цевки или да направите прилагодени светлосни к

Поради неговата лесна тежина и леснотијата на инсталација, можете лесно да создадете карактеристика за

Со бескрајна ширина, комбинации на длабочина и висина; Постои зрак за да одговара на секој проект...

Додадете значителна домашна вредност со сите естетски придобивки од вистинско дрво без никакви недост�

Прекрасно раскинување долги ходници или распоред на отворени концепти Заштедете време и пари со зраци �

Автентични и точни реални текстури на дрво.Гредите од дрво од дрво нудат можности за дизајнирање што не

Scroll