Новак
Сет за заптивки на главата на моторот Ajusa

Сет за заптивки на главата на моторот Ajusa

Достапност на стоката: Во достапна форма
DEN 0.67

Сет за заптивки на цилиндерот на моторот Ајуса изгради репутација во автомобилската индустрија за квалитет и занаетчиство. Ние произведуваме моторни цилиндрични заптивки поставени за заптивки за буквално секој автомобил на патот денес. Сетот за заптивки на главата на моторот Ajusa се достапни за употреба на и надвор од патот и се дизајнирани за сите временски услови. Ajusa 52189000 Сет на заптивка на главата на моторот.

Главните карактеристики

Избор на клиент

PRODUCT SPECIFICSQuantity Sold : Set Cylinder Head Gasket Material : MultiLayered Steel Interchange Part Number : HGS3169, HS26192 PT2 Warranty : 1year unlimitedmileage warranty HEAD GASKET

За безбедно, трајно макро и микро запечатување и заштита од гориво, нафта, вода и антизамрзнување, дихту�

За безбедно, трајно макро и микро запечатување и заштита од гориво, нафта, вода и антизамрзнување, дихту�

Без разлика дали сте професионален техничар или квалификуван направете го тоа, потребен ви е лесен прис

Сет за заптивки на цилиндерот на моторот Ајуса изгради репутација во автомобилската индустрија за квал

Цилиндер на моторот на Ајуза Глава Глава Глава изгради репутација во автомобилската индустрија за квал

Apex Automobile Parts Inc Inc Cylinder Cylinder Head Gead заптивка изгради репутација во автомобилската индустрија за квалитет и

За безбедно, трајно макро и микро запечатување и заштита од гориво, нафта, вода и антизамрзнување, дихту�

За безбедно, трајно макро и микро запечатување и заштита од гориво, нафта, вода и антизамрзнување, дихту�

Без разлика дали сте професионален техничар или квалификуван направете го тоа, потребен ви е лесен прис

Цилиндер на моторот Виктор Рајнц, Главата Глава Глава, изгради репутација во автомобилската индустрија

Scroll