Новак
Виктор 02-22760- Се вклопува Изберете: 1977- Алфа Ромео Велоце, 1987 година- Алфа Ромео Спајдер

Виктор 02-22760- Се вклопува Изберете: 1977- Алфа Ромео Велоце, 1987 година- Алфа Ромео Спајдер

Достапност на стоката: Во достапна форма
DEN 134.56

Без разлика дали сте професионален техничар или квалификуван направете го тоа, потребен ви е лесен пристап до квалитетот на Виктор Рајнц на секое ниво на моторот сите во една кутија и без изненадувања. Заштитно пакување, информативни етикети и најсовремени електронски каталогизација, осигурете се дека ќе ги добиете прецизно дихтунзите и заптивките потребни за успешна, долготрајна поправка. Виктор 02-22760-05 одговара на Изберете : 1977-1986 Алфа Ромео Велоце 1987-1993 Алфа Ромео Спајдер и повеќе-Додадете го вашето возило во нашиот фит-додаток за да проверите.

Главните карактеристики

Избор на клиент

Без разлика дали сте професионален техничар или квалификуван направете го тоа, потребен ви е лесен прис

Без разлика дали сте професионален техничар или квалификуван направете го тоа, потребен ви е лесен прис

Виктор Рајнц Цилиндри Глава заптивка Виктор Рајнцќ е најголемиот производител на заптивки во светот, о�

За безбедно, трајно макро и микро запечатување и заштита од гориво, нафта, вода и антизамрзнување, дихту�

Цилиндер на моторот на Ајуза Глава Глава Глава изгради репутација во автомобилската индустрија за квал

За безбедно, трајно макро и микро запечатување и заштита од гориво, нафта, вода и антизамрзнување, дихту�

Apex Automobile Parts Inc Inc Cylinder Cylinder Head Gead заптивка изгради репутација во автомобилската индустрија за квалитет и

Без разлика дали сте професионален техничар или квалификуван направете го тоа, потребен ви е лесен прис

Виктор Рајнц Цилиндри Глава заптивка Виктор Рајнцќ е најголемиот производител на заптивки во светот, о�

Без разлика дали сте професионален техничар или квалификуван направете го тоа, потребен ви е лесен прис

PRODUCT SPECIFICSQuantity Sold : Set Cylinder Head Gasket Material : MultiLayered Steel Interchange Part Number : HGS3169, HS26192 PT2 Warranty : 1year unlimitedmileage warranty HEAD GASKET

Специфит на производи : Директен Fit Quantity Продаден : Продадена индивидуално, со број на делот број : 9071 PT, HG3

Цилиндер на моторот на Ајуза Глава Глава Глава изгради репутација во автомобилската индустрија за квал

Без разлика дали сте професионален техничар или квалификуван направете го тоа, потребен ви е лесен прис

Цилиндер на моторот на Ајуза Глава Глава Глава изгради репутација во автомобилската индустрија за квал

Специфичноста на производот Продаден : Material Material Set Gasket : Мултислојниот Setleyinter Change Дел Број : HS9885 PT4, HGS4138 War

Apex Automobile Parts Inc Inc Cylinder Cylinder Head Gead заптивка изгради репутација во автомобилската индустрија за квалитет и

Без разлика дали сте професионален техничар или квалификуван направете го тоа, потребен ви е лесен прис

Apex Automobile Parts Inc Inc Cylinder Cylinder Head Gead заптивка изгради репутација во автомобилската индустрија за квалитет и

Scroll